Small
|
Medium
|
Large
|
|
| tijesto za pizzu | 333g | 625g | 1250g |
| nasjeckana srca artičoka (u slanoj otopini) |
2-3 kom
|
3-4 kom
|
6-7 kom |
| sira Ribanca (Parmesan) |
40 g
|
80 g
|
120 g |
| sira Mozzarella |
40 g
|
85 g
|
125 g |
| majoneza |
60 g
|
120 g
|
180 g |
| češnjak (sitno sjeckan) |
2 češnja
|
4 češnja
|
6 češanja |
| narezane svježe rajčice (pelat ili cherry) |
25 g
|
50 g
|
100 g |
- u posudi izmješati artičoke, naribati po 3/4 od svakog sira, majonezu i češnjak
- razvaljati tjesto i namazati smjesom.
- zatim poslagati narezane kolutove rajčica.
- posuti s preostalim sirom.
- peći u zagrijanoj pećnici 20ak minuta.
Nema komentara:
Objavi komentar